pühapäev, Juuni 15, 2008

Ma olen jälle tagasi

Nu nii, kadusin päris mitmeks kuuks ära. Kuidagi väga kiireks läks see elu vahepeal ja kahjuks ei jäänud enam aega blogi pidamiseks. Aga tundub, et nüüd olen ma tagasi. Ülikool sai äsja lõpetatud ning tõmbasin joone alla ka kirjutamisele ajakirjades. Nii et peaks nagu rohkem vaba aega olema nüüd. Teoreetiliselt :)

Paar päeva kogusin ennast, enne kui hakkasin kirjutama seda sissekannet. Väga pikk paus on olnud ja hakkasin mõtlema, kas ma üldse peaksin seda blogi enam pidama? Mida ta annab mulle? Nuuh esiteks mulle meeldib jagada huvitavaid leide teiste inimestega. See nagu peamine. Teiseks, ma usun, et kunagi vanaduspõlves on ka hea lugeda ja meenutada. Ainuke miinus on ajakulu, aga eks seda aega kulub rohkesti ka veel tobedamatele asjadele, mis ei paku mulle üldse mingit lõbu...näiteks pesu triikimine või tolmu imemine :)

Sildid:

2 Comments:

OpenID Priit said...

Tere tulemast tagasi!

Jõudu ja jaksu laheda blogi pidamiseks!!!

pikaajaline lugeja,
Priit

10:04 PM  
Anonymous üks proua said...

Su blogi on väga huvitav ja ma loeks seda iga päev mõne ajalehe asemel. Jätka kindlasti kirjutamist!

1:09 AM  

Postitage kommentaar

<< Home